Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : (0212) 601 23 64
WEB https://omernasuhibilmenaihl.meb.k12.tr
Adres : TEVFİKBEY MAH. MİMARLAR CADDESİ NO5 PK34295 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
VİZYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanım-ları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan’dan ötürü seven, tabiatı tahrip değil, imar eden, sorunun değil, çözümün parçası olan, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul eden ve bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; ilmi, irfana dönüştürebilen ve bu kazanımları hayata taşıyan kişilikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kül-türel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamaktır. Üniversitelerde hedefledikleri bölümleri iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekil-de sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek. İslâm dininin inançları, ibadet ve ahlâk esaslarıyla topluma örnek olman, değişen ve gelişen çağın gereksinmelerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen ve yetiştiren, düşünen ve sorgulayan bireyleri topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-16.00
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : METROBÜS, İETT, MİNİBÜS ve ÖZEL İMKANLAR
Yerleşim Yeri : STARCITY AVM KÖPRÜSÜNÜN SEFAKÖY-ESKİ NURSU OTO PAZARI TARAFINDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25,3 km 5,9 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : İSTANBUL´U OKUYORUM, VELİ AKADEMİLERİ, OKUYORUM PROJESİ, BU KİTAP SENİN PROJESİ